DADLER MED BACON
Hvad vi vil kalde en overset spansk ret. De søde og meget saftige dadler, passer perfekt sammen den saltede bacon.Retten er utrolig nem, kan laves af de fleste og er klar på få minutter – derfor er det også en af favoritterne her i familien.
Retten er så sød at den nærmest fungere som en dessert men passer perfekt til det spanske tapas.Den kan serveres på tapasbordet, som en lækker snack – eller den kan servere som en lille appetizer inden middagen.
Dadlerne kan sagtens laves i god tid, så stiller man blot dadler med bacon i køleskabet indtil de skal i ovnen.

DADLER MED BACON
Tid i alt 45 min. Arbejdstid 20 min. Antal 6 personer.
Ingredienser
1 pakke dadler uden sten ca. 600 g.
(Kan købes med sten, husk at pille dem ud)
2-3 pakker bacon (1 stykke bacon til 2 dadler)
Bagepapir (Til tilberedning)
Tandstikker (Til servering)
Fremgangsmåde
Hvis dadlerne er med sten, skær et fint snit og vip stenen ud, derefter kan du gå i gang med at vikle bacon udenom dadlerne.
Brug en ½ skive til hver dadel. Læg de indpakkede dadler på en bageplade med bagepapir og sæt i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 20-30 min.
Servere i et fad med tandstikker i.