ERHVERV

Forkæl dine medarbejdere med en tapaskasse fra En bid af Spanien. Uanset hvor mange medarbejdere i er i virksomheden kan vi levere en lækker og autentisk tapaskasse med håndplukkede specialiteter direkte fra Spanien. Vi tilbyder både store og små tapaskasser med inspiration til anretning og opskrifter. Som prikken over Iét påføre vi kassen en personlig hilsen fra virksomheden.

Det er også muligt at tilføje ekstra lækkerier til tapaskasserne, det kan f.eks. være en flaske vin, en håndlavet lerskål, tapas skærebræt mv. Se udvalget under menuen: butik eller skriv jeres ønsker i formularen.

LILLE TAPASKASSE

lille tapaskasse

STOR TAPASKASSE

stor tapaskasse

FIRMAEVENT

Skal der hygges ekstra godt om medarbejderne, så tilbyder vi at afholde et spansk tapas-event hos jer i virksomheden. Her anretter vi en lækker tapas-buffet med råvarer fra vores tapaskasser, suppleret med hjemmelavede spanske national retter. Stemningen er sat med ternede duge, levende lys og autentiske vintønder som skaber små samtalemiljøer. Til maden tilbyder vi et spændende udvalg af spanske vine og eller øl, sammensæt så det passer til maden.

Alt dette nydes til tonerne af klassisk spansk guitar, leveret af Jesper Sivebæk, uddannet på det Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og meget passioneret omkring spansk musik.

Der er også mulighed for supplere med f.eks. spansk paella, flamingo dansere mv. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller udfyld formularen. Det er også muligt at kombinere tapaskasser og event, så alle medarbejdere efter endt event får en tapaskasse med hjem.