OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Vi afsender tapaskasserne og tilkøbsprodukterne fra vores lager i Odense SØ. Vi sender ordre afsted på faste dage hver uge, herfra kan du forvente levering hos dig indenfor 1-3 hverdage. Bestil derfor gerne i god tid.

Vi får leveret varer fra Spanien 2 gange om ugen, og de transporteres af danske fragtleverandører.

Vi sender fast pakker afsted mandag og torsdag hver uge med levering tirsdag og fredag i hele Danmark. Er du bosat på Fyn eller kommer forbi kan du også hente dine varer på vores lager mandag og torsdag fra kl. 10-16, og har du modtaget din første tapaskasse, kan du spare 10% på dit næste køb, ved at få den genopfyldt din brugte kasse.

Det er desuden muligt at hente ordre på vores lager i Odense SØ, efter aftale, hvis man er bosiddende på Fyn eller befinder sig nær os. Det er ligeledes muligt at spare 10% på det næste køb, ved at få genopfyldt din første tapaskasse ude på vores lager.

Hvis du er bosat på Fyn har du mulighed for at spare 10% på dit næste køb, hvis du kommer ind forbi lageret og får genopfyld din tapaskasse på ny. På den måde er du med til at skåne miljøet og give emballagen en længere levetid.