CVR.nr: 38179942
Firmanavn: NLPRO
Adresse: Blangstedgårdsvej 1, 5220 Odense SØ.
Telefonnummer: 27629082
Email adresse: nadine@enbidafspanien.dk eller info@enbidafspanien.dk
Betalingsmetoder som kunden kan anvende:
Hvilke betalingsmetoder understøtter nets?
En Bid af Spanien modtager betaling med “VISA-Dankort, VISA, VISA-Electron, Mastercard, Mobilepay og Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket når varen afsendes. Alle beløb er i DKK (Danske kroner) og er incl. moms.”

 

Leveringsbetingelser og leveringsformer: Vi sender til hele Danmark. Fragtpriserne er fra xxx. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Få snakket med Nadine om vi også sender pakker udenfor DK, fx. til Grønland og Færøerne.
Varerne kan sendes afsted med Postnord, DAO, Bring eller GLS. Vær opmærksom på at hvis der ikke er plads på det aftalte udleveringssted, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du vil få besked om. Opstår der problemer, bedes du venligst kontakte kundeservice.

 

Vi sender varerne ud på de fastsatte dage xx og xx, og leveringstiden vil være på 1-3 hverdage efter bestilling, medmindre du er bosat i Odense eller på Fyn, hvor vi selv kører ud med varerne.

 

Reklamationsret: Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den
konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamerer i “rimelig tid” efter at du har opdaget manglen/fejlen. En Bid af Spanien vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Du kan læse mere om reklamationsret og benyttelse på konkurrence- og forbrugerstyrelsens hjemmeside.

 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
En bid af Spanien,
Blangstedgårdsvej 1.
5220 Odense SØ.

 

Refusion: Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusion.

 

Returret: Der gives xx dages fuld returret på varer købt i webshop. Perioden regnes fra den dag: Hvor du modtager ordren.

 

Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv som modtager af produktet afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest xx dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
Meddelelsen skal gives pr. mail til info@enbidafspanien.dk i meddelelsen skal du gøre det tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte returseddel og sende varen til En Bid af Spanien, Blangstedgårdsvej 1, 5220 Odense SØ.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten:
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 

Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
Varer, hvor plomberingen er brudt.
Udførte ikke-financielle tjenesteydelelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.

 

Aftaler indgået på offentlig auktion.
Varer, der forringes eller forældes hurtigt, herunder blandt andet fødevarer.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest xx dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at
varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som
hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på
modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

TILBAGEBETALING

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden
leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning
om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har
indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

ALKOHOL

Iflg. Dansk lovgivning skal personener være minium 18 år for at købe alkohol over 16,50%. For køb af alkohol under 16,50% skal personen være fyldt 16 år.
Vi forbeholder os ret til at bede om fremvisning af gyldigt billed-ID som aldersdokumentation i tvivlstilfælde.

KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@enbidafspanien.dk