INSPIRATION

I mit barndomshjem var det min spanske far som stod for madlavningen, så spansk mad og råvarer har altid fyldt meget. Det er gennem årene blevet til en del opskrifter, som I selvfølgelig også skal have glæde af. Med små videoer og opskrifter vil vi inspirere til hvordan man kan anrette en lækker tapas menu og supplere med små varme og kolde retter. Vi vil også fortælle om råvarerne og vise hvordan man laver klassiske spanske national retter.
SPANSK TORTILLA
Den klassiske “Spanske Tortilla”, som de fleste kender som en kartoffel-omelet. Nem og enkelt, opskrift som kan være med til at krydre det allerede lækre tapas bord op.
gIGCg4QAhYaHiImKi4yNjo+QkZKTlJWWlwCYmZqbnJ2en6ChoqOkpaanqKmqAKusra6vsLGys7S1tre4ubq7vL06fEYkvzvVLgAAAABJRU5ErkJggg==
ALBONDIGAS I TOMATSAUCE
Albondigas er en velkendt spansk tapas-ret som er den spanske version af frikadellen. Retten består af små lækre oksekødboller, som er godt krydret med paprika, persille og chorizo-pølsen.
DADLER MED BACON
Dadler med bacon er en utrolig nem opskrifter og er klar på få minutter. Retten er sød, så den fungere nærmest som en dessert men passer perfekt til det spanske tapas.

En klar favorit på tapas bordet.

sYyd4gAAAABJRU5ErkJggg==
PAN CON TOMATE
Pan con tomate er en meget enkel og lækker ret, der stammer fra Barcelona regionen. Retten indholdet kun tomat, hvidløg, brød og olivenolie. Desuden kan alle spise denne lækker ret, små som gamle.

SJOVE FRAKLIPS

Tortilla De Patatas - Fraklip

Tapaskasse - Fraklip