OM OS
Mit navn er Nadine Alvarez og sammen med min familie ønsker vi, at give jer kulinariske oplevelser direkte fra Spanien. Som efternavnet antyder, så er jeg halv spanier og Spanien er mit andet hjem. Største delen af min spanske familie kommer fra Granada i Andalusien, en fortryllende by der ligger for foden af Spaniens højeste bjerg Sierra Nevada og omgivet frodige skove, der skjuler byens juvel Alhambra. Kunsten at lave tapas er meget kendt i Granada, så tapas har altid været en almindelig spise i min familie.

Vi elsker også at rejse rundt i Spanien og tage på kulinariske oplevelser. Her for vi ny inspiration og viden som vi tager med hjem og deler med venner, familie og jer.

1002881_191485924359433_181722447_n
enbidafspanien-15
OM EN BID AF SPANIEN
En bid af Spanien er tapaskasser, delikatesser og tilbehør direkte fra Spanien. Vores produkter kommer fra nøje udvalgte leverandører, hvor råvarens kvalitet og autenticitet vægtes højt. En bid af Spanien er en online butik, hvor vi tilbyder et univers er lækre varer fra Spanien og vores kerneprodukt er tapaskasser.
Med  “En Bid af Spanien ønsker vi, at dele vores passion for det spanske køkken og de oplevelser som den spanske madkultur byder på. Vores tapaskasser og delikatesser kan nydes som snacks eller til festlige lejligheder med venner og familie. Dertil vil vi have et spændende udvalg af spansk tilbehør i form af bl.a. lerskåle, serveringsbrætter, knive, vintønder mv. Som alt sammen er med til at sætte den helt rigtige stemning.
Det vil også være muligt, at booke en En bid af Spanien til events, f.eks. firmafest, konfirmation, bryllup, fødselsdag eller anden festlig lejlighed. Her kan du forvente et rigtig lækker setup af professionelle eventarrangører.
MILJØBEVIDSTE
I en tid, hvor vi skal passer godt på miljøet, har vi også taget stilling til, hvordan vi skåner miljøet mest muligt. Vi er bl.a. gået sammen med andre virksomheder omkring transport, både hvad angår transport fra Spanien og ud til vores kunder. Vi har indledt et samarbejde med flere danske virksomheder, hvor vi aftager og genbruger deres fyld og vi sender din ordre afsted i FSC-mærkede papkasser, som er fyldt med naturligt danskproduceret træuld. En bid af Spanien tilbyder også en rabat, hvis man kommer og fylder sin tapaskasse op på ny, på den måde spare vi på emballagen. Vi er hele tiden i udvikling og opmærksomme på hvordan vi med små tiltag kan bidrage til et bedre miljø.
fw9PL28fVj8A8IDAoOCQ0Lj2CIjIqOiY2LT0hMAgC8kBMj5bvW3wAAAABJRU5ErkJggg==