OPSKRIFTER

PAN CON TOMATE

opskrifter-ny

PAN CON TOMATE

Pan con tomate er en meget enkel og lækker ret, der stammer fra Barcelona regionen. Retten indholdet kun tomat, hvidløg, brød og olivenolie. Derfor er denne lille appetizer perfekt at lave, hvis hverdagen er travl og tiden er lille.

Vi håber at du og dit selskab er lige så vild med “Pan con tomate”, som min familie og jeg selv.

Velbekomme.

opskift-icon

PAN CON TOMATE

Tid i alt 45 min.   Arbejdstid 20 min.   Antal 6 personer.

Ingredienser

1 flute/baguette
4 modne tomater
4 fede hvidløg
Olivenolie
Salt

Fremgangsmåde

Varm brødet i ovnen eller rist det til det bliver dejligt sprødt. Halvere brødet og hæl det over med en rigtig god olivenolie. Skær tomaterne over på midten og smør dem ud på brødet, sammen med hvidløg.

Er tomaterne ikke meget modne, så blend dem sammen med hvidløg og smør derefter tapenade ud på brødet. Drys til slut med salt, gerne groft salt eller saltflager (Alm. Salt kan også bruges)

SE HVODAN DU GØR HER